ХОРОСКОП – ЮНИ 2022

Хороскопът за юни 2022 препоръчва хората да действат разумно. Не се заслепявайте от страстта, винаги гледайте на ситуацията реалистично, спрете за момент и преценете дали си струва риска. Само тогава ще можете да живеете спокойно през този месец.

ОВЕН

Юни ще донесе на Овен силно желание да пътува и да се среща с нови хора. Поради недовършена работа ще почувствате лека умора и демотивация за работа. Въпреки това, не позволявайте на стреса да ви контролира и излезте на по питие с приятели, което ще ви помогне да проветрите ума си да ви развесели. Може би ще организирате дългоочаквана ваканция или пътуване заедно. През юни Овенът няма да има търпение за празниците. Дните ви на работа ще изглеждат по-дълги и ще се опитате да намерите нещо, с което да се занимавате, тъй като не обичате да живеете стереотипно. Това може да доведе до значителна нервност и цупене към другите, за което може да съжалявате по-късно.

ТЕЛЕЦ

Този месец Телецът ще се бори с негативни мисли и отношение към живота. Старите проблеми, които носите от дълго време, ще започнат да изплуват и дори могат да причинят психични проблеми, свързани с депресия. Не трябва да бъдете съсипани от това, а напротив, опитайте се да го приемете като страхотна възможност за промяна, особено в личния и любовния си живот. През юни Телците ще са склонни да завиждат. Те ще бъдат заобиколени от доказателства за нечий чужд успех, както и от реклами за луксозни почивки и ако не са и те толкова успешни, ще бъдат сърдити и раздразнени. В този случай е добре да се съсредоточите върху нещата, които приемате за даденост в живота и да им обърнете вниманието, което заслужават.

БЛИЗНАЦИ

Юни ще донесе на Близнаците способността и желанието да научават нови неща, които ще донесат много успехи в работата, така че не се страхувайте да попитате за увеличение на заплатата. Този период директно ви насърчава да планирате екзотична почивка, където ще имате време да изучавате чужди езици и да научите за нова култура. През юни Близнаците ще са пълни с реторически умения. Това може да има значително положителен ефект по време на работа, тъй като началниците ви ще ви изслушват. Не разчитайте обаче твърде много на този ефект, защото влиянието на Меркурий е непостоянно и често има катастрофални последици.

РАК

Юни ще бъде месец на любовта за Рака. През този период ще се чувствате много уверени и привлекателни, което ще действа като афродизиак за околните и те няма да откъснат очи от вас. Имате уникална възможност да избирате, така че не се страхувайте да бъдете взискателни и използвайте тази възможност, за да установите нови връзки или само епизодични флиртове. През юни Раците ще бъдат засегнати от Венера. Особено нежният пол ще усети влиянието ѝ и ще бъде много привлекателен за мъжете. Ще можете да ги впечатлите главно с привидната си беззащитност или с желанието си да защитавате. Тези във връзка ще бъдат необичайно нежни и грижовни.

ЛЪВ

Юни ще подкрепи Лъв в засегнатото поведение. Ще попадате в ситуации, които ще ви вбесят и ще събудят у вас много силни емоции, с които няма да можете да се справите. Освен това ще приемате всичко по-лично от всякога, което само ще подкрепи емоционалните ви изблици. През юни Лъвовете ще бъдат под мощното влияние на Марс. Тази връзка ще означава непредсказуемост и нервност за тях. Ще имате проблеми да издържате негативизма на останалите и да оставате спокойни. Подгответе се за чести кавги.
От друга страна, ползата от тази връзка е, че ще бъдете в отлична форма; ще искате да спортувате и ще бъдете много инициативни.

ДЕВА

Юни няма да бъде много щастлив месец за Девата. Ще бъдете депресирани, защото не се движите наникъде в живота си и въпреки че се опитвате да направите всичко възможно, за да промените мисленето си, все още не можете. Промяната е процес и може да отнеме известно време, за да се овладеят новите принципи. Юни Девите ще бъдат погълнати от демотивация и нервност. Това ще повлияе главно на работата ви, която ще сведете до минимум. Ще бъдете много неспокойни от присъствието на непознати и освен това често ще грешите. Порицанието само ще влоши цялата ситуация и може би ще започнете да се чудите дали тази работа е подходяща за вас.

ВЕЗНИ

Юни ще бъде месец изпълнен с неизвестност. Везните ще започнат да се съмняват в себе си и това ще се отрази на резултатите им. Ще трябва да бъдете хвалени и уверявани от обкръжението ви за това че се справяте добре, което обаче ще им доскучае след известно време. Също ще започнете да се изправяте пред тревоги които могат да причинят проблеми в работата, понеже това ще се отрази на концентрацията ви. Ще имате проблеми с управлението на времето и няма да е лесно да се концентрирате върху работата. Ще се появят и неща, които отлагате дълго време и страхът да не свършите всичко навреме ще накара Везните да изглеждат емоционално неуравновесени.

СКОРПИОН

Юни ще донесе на скорпионите някои силни емоции. Всички емоционални преживявания ще се удвоят по сила, затова избягвайте ситуации, които могат да са емоционално натоварващи и вместо това се фокусирайте върху нещата които ви носят радост. Ще приемате това , което се случва, много лично.В някои случаи може да сте дори в истерия, което може да повлияе на мнението на другите за вас, което може да има фатални последици, особено на работното място. Тъй като ще бъдете обхванати от емоции, може да ви хареса да се занимавате с нещо, при което можете да използвате тази енергия, която имате. Медитацията, умственият детокс или по-интензивният контакт с вашата религиозна общност може да бъде подходящата дейност.

СТРЕЛЕЦ

Юни ще е месеца в който стрелците оставят миналото зад себе си и ще започнат нова фаза от живота им, при която ще са фокусирани само в настоящия момент. Ще срещнете някой, който ще ви посочи пътя, който впоследствие ще решите да следвате. Има конкретна причина този човек да се появи в живота ви, затова гледайте на него като на водач и се постарайте да възприемете колкото се може повече от информацията която той ви дава. Специално пространство в апартамента ще Ви помогне да се концентрирате и може да ви помогне да смекчите кармата си, като дарите ненужните вещи. Освен това ще бъде отлично време да подредите мислите си.

КОЗИРОГ

Юни ще донесе на козирозите доста нежност и чувства. Това ще предизвика у вас желание за стабилна връзка. През месеца ще имате късмет и множество възможности да срещнете своята сродна душа и партньор. Ще имате професионални умения за флирт и ще смайвате дори и хора, за които сте смятали че никога няма да бъдат привлечени от вас. Този месец пълнолунието ще има значително влияние върху вас, така че по това време не забравяйте да избягвате всякакво напрежение, стрес и емоционална болка. Ако не го направите, последиците могат да бъдат фатални по много начини, независимо дали става дума за нараняване или чувство на прегряване.

ВОДОЛЕЙ

През юни водолеите ще се чувстват свободни. Най-после ще успеете да загърбите миналото си и просто да се оставите на течението на настоящето. Уникалното ви чувство за хумор ще привлича много хора и ще удивлявате противоположния пол със сексапила си. Водолеите ще се радват на партита и ще бъдат много забавни през Юни. Вашата спонтанност няма да ви позволи да планирате нищо предварително и така повече ще се радвате на тези събития. Ще бъдете неспокойни, ще търсите внимание и ще изживеете много. Ако обаче някой се опита да ви задържи, това почти неизбежно ще доведе до конфликт.

РИБИ

Юни ще донесе множество промени в живота на рибите. Тези промени може да са както към по-добро, така и към по-лошо. В края на краищата само от вас зависи как ще подходите към тези ситуации. За вас нищо няма да е проблем през този месец. Трябва да използвате факта, че сте толкова праволинейни и да направите точно каквото ви се прави в дадения момент. Влиянието на Юпитер ще означава съдбоносност и ще има големи събития този месец за вас. Затова дръжте очите си отворени и не се колебайте да действате по отношение на възможностите за кариера и хората около вас. Може да е нещо, което да промени живота ви завинаги.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ