ХОРОСКОП – АПРИЛ 2022

дванадесет зодиакални знака

Април – месецът, когато пролетното слънце носи енергия не само на природата, но и подсъзнателно на всички хора. Само един поглед към природа ще има много положителен ефект върху вашето настроение. Песимизмът на зимните месеци бързо ще бъде забравен. Този месец следователно често е описван като много щастлив. И звездите, разбира се, потвърждават този израз със своята благоприятна позиция.

ОВЕН

Вътрешна сила, спонтанна енергия, самочувствие

Овенът ще блести благодарение на нова енергия през април. С идването на пролетта ще почувствате голяма доза мотивация за упражнения, а благодарение на силната си воля, която определено няма да ви липсва през този период, ще забележите страхотни промени в един момент. Организацията и ефективността ще се превърнат във вашата силна страна, особено в работата, тъй като ще можете незабавно да приложите идеите си на практика без ни най-малки проблеми или забавяне във времето. Но не забравяйте за правилното хранене и достатъчният прием на витамини; тялото ви ще се нуждае от достатъчно грижи през този период.

Овенът ще се почувства като прероден. Април ще ви даде изобилие от ментална енергия. Вероятно ще се опитате да постигнете целите си както в личния си живот, така и в кариерата. Меркурий ще ви помогне да дефинирате своите цели и ясни начини за постигането им. Това е отлично време да започнете да посещавате курс и да организирате важни срещи.
Този месец обаче вероятно ще доведе и до заболявания на дихателната система като настинка или грип. Ако не си дадете достатъчно време да се излекувате, по-късно може да забавите напредъка си.

ТЕЛЕЦ

Силен и упорит, но практичен и решителен

Април ще донесе много енергия на Телците. Този пролетен месец ще бъде фокусиран предимно върху връзките. Дълбокото съзерцание и осмисляне на нещата няма да са на дневен ред. Ще бъдете по-спонтанни, така че не се страхувайте да се възползвате напълно от всяка възможност, но известна доза предпазливост би била подходяща. Ще бъдете изпълнени и с физическа сила, която ще използвате добре при спортни дейности. Но внимавайте да не прекалявате. Мускулите ви ще бъдат склонни към преразтягане през този период. Затова обърнете внимание на питателна диета и достатъчно количество витамини.

През април животът на Телците ще бъде пълен с позитивизъм в много аспекти на живота. Особено във връзките, които ще бъдат повлияни от Венера. След значителна пауза, вашата сексуалност ще се събуди и партньорът ви несъмнено ще я оцени. Внимавайте обаче да не бъдете прекалено страстни, тъй като това може дори да ги обезсърчи.
Тази планета ще повлияе и на желанието ви да се обградите с красота. Следователно е идеалното време да декорирате дома си или да промените външния му вид. Тези импулси могат да доведат и до мащабно пазаруване.

БЛИЗНАЦИ

Комуникативен и учтив характер с чувство за хумор и креативност

Април ще бъде див месец. Настроенията на Близнаците ще се променят като на увеселително влакче и нуждата им винаги да имат последната дума ще се засили. Този подход обаче може да прогони приятелите ви и те ще искат да се държат на разстояние от вас. Така че не бива да се вкопчвате толкова в истината си, за да не спорите излишно с някой, на когото наистина държите. През този период старите проблеми също ще излязат на повърхността, което ще изисква решение. Въпреки че няма да е лесно, най-накрая ще оставите миналото да си отиде и ще започнете нов живот.

Април ще бъде знак за кавги за Близнаците. С когото и да е, ще спорите за малки неща и може би ще съжалявате по-късно. Освен конфликти, ще се върнете и към стари грешки от миналото. Но не трябва да се опитвате да се борите с тези чувства, а да се опитвате да ги анализирате и да се учите от тях. Връзките ще бъдат костелив орех за вас през това време, защото ще бъдете като необуздани за свобода, но в същото време ще запазите лоялността си. Това разделяне също няма да добави към настроението ви.

РАК

Емоционален, но с отзивчив характер, капризен и сдържан

Април събужда силни емоции в Рака, които този знак няма да може да овладее в началото. Можете да очаквате неконтролиран изблик на емоции, който може да причини значителни проблеми както в личния, така и в професионалния живот. Вашето поведение ще бъде предимно импулсивно, така че през този период се опитайте да се съсредоточите върху вътрешния мир и се опитайте да обмислите нещата, преди да кажете нещо. Това ще подобри не само комуникационните ви умения, но и съпричастността ви към другите. Можете да изразите излишните си емоции чрез физическа активност, преплетена с умствени тренировки, като бойни изкуства.

През април Раците ще трябва да имат по-голям контрол над себе си. Ще бъдете склонни към експлозивност както на работното място, така и у дома. Това ще окаже значително влияние върху отношенията ви с колегите. Тъй като вероятно не сте много общителни и тези, които не ви познават, може да сбъркат тази черта като ваш характер. Четенето може да ви помогне да се успокоите. Намерете тихо място, вземете любимата си книга и се оставете да бъдете въвлечени в сюжета. Също така, придобиването на знания ще ви помогне да се отпуснете.

ЛЪВ

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Април събужда у Лъва сексуалната енергия и необуздания апетит. Всички теми, които са били табу за вас, сега ще се отворят и вие ще започнете да откривате нови области на сексуалността. Планирайте цял уикенд с партньора си само за вас, за да можете да се насладите на интимни моменти, без да нарушавате спокойствието си. Желанието ви за секс обаче ще бъде толкова силно, че ще ви хареса идеята за пълна свобода, която по-късно може да излезе извън контрол и да ви се отрази негативно. Не се подвеждайте от момента на опиянение, за да не загубите това, което наистина има значение.

Април ще бъде месец на независимост и промяна за Лъвовете. Независимо дали става въпрос за промяна във вашето поведение, начин на живот, работа или промяна във визията ви, ще му се насладите максимално. Това обаче ще донесе и някои негативи. Ще искате да се отървете от настоящите си задължения и да се насладите на свободата си. По-късно може да съжалявате за тези промени.
Ако сте привлечени от алтернативните науки, този месец е чудесно време да влезете в тях, тъй като хороскопът показва, че ще бъдете просветлени с изключителен талант, който може да не продължи дълго.

ДЕВА

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

През април Девата ще почувства нужда от нежност и любов. Буквално ще жадувате за прегръдка от някой близък и няма да можете да получавате достатъчно физически контакт. Но през този период ще започнете да се вкопчвате в много неща и да искате всичко веднага, което ще ви държи в постоянно напрежение. В същото време ще сте склонни да си измисляте сценарии, което често може да доведе до разочарование. Насладете се на настоящия момент и се оставете да бъдете увлечени от това, което животът ви предлага в този момент.

Април ще бъде доста див за Девите по отношение на връзките.Възможно е в живота ви да се появи някой специален и да се влюбите в него от пръв поглед.Въпреки че вероятно няма да можете да спрете да мислите за този човек, трябва да оставите нещата да вървят със собствените си темпове и да не бързате.
Позитивността ще ви завладее този месец. Ще се събудите с ентусиазъм и ще се справите с всички отговорности с лекота и чувство за хумор.Но внимавайте с колегите си, които могат да приемат такова настроение като опортюнизъм и да ви възприемат като заплаха.

ВЕЗНИ

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Април ще донесе на везните значително подобрение в комуникационните умения. Ще ги използвайте най-вече в работата където най-после ще добиете кураж, ще се откроите от тълпата и поставите условията си. В същото време ще сте мотивирани да учите чужд език, в което ще сте първенци и ще започнете да търсите възможности да комуникирате с хора за които това е майчин език. Също ще копнеете за време прекарано със семейството, затова планирайте пътуване заедно в планината. Ще видите колко добре ще ви се отрази, а допълнително и ще укрепи връзки, за които не сте имали време напоследък.

Везните ще бъдат на върха на света през Април. Всичко ще работи в хармония у дома и на работа и ще бъде чудесно време да отидете на кратка почивка. Опитайте се да измислите семейно пътуване за няколко дни. По-специално, родителите ви биха оценили това, тъй като напоследък не сте прекарвали много време с тях.
След труден старт на годината заслужавате почивка и дори могат да ви хрумнат идеи за нови проекти. Това е идеалното време да продължите напред в живота си, така че не се страхувайте да представяте плановете си на колегите си. Вашите усилия несъмнено ще бъдат оценени.

СКОРПИОН

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

Април ще донесе на скорпионите известна емоционална нестабилност и излишък от енергия. Настроенията ви ще се менят и дори и незначителни неща може да ви изкарат от равновесие. Поради това е препоръчително да се научите как да се справяте с емоциите си, защото в противен случай променливите ви настроения може да обезкуражат приятелите и семейството ви да прекарват време с вас. През този месец също ще сте в много добра физическа форма, така че не се страхувайте да се възползвате от това. Най-подходящите дейности за вас са джогинга и бягането. Опитайте се може би да се запишете за някакво състезание по бягане, което може да ви помогне да се разсеете от нещата които ви тормозят, а също и ще ви накара да се почувствате наистина добре за себе си.

Скорпионите ще бъдат неспокойни и инициативни през Април. По някакъв начин ще бъдете склонни към ревност, водеща до отмъстително поведение, тъй като Марс ще Ви влияе. Няма да се чувствате съвсем себе си, така че помислете добре за действията си и за това, което ги провокира.
Тъй като реакциите ви на накои промени няма да бъдат много положителни, най-доброто нещо е да ги избягвате. Опитайте се да се заемете със спорт например. Това е чудесен начин да изразходите излишната енергия.

СТРЕЛЕЦ

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

През април стрелците ще са на вълната на родителските си инстинкти, които ще са доста силни през месеца. Затова ако имате деца ги отведете на пътешествие, до някой воден парк може би, или подобно място, и оставете партьора си да се порадва на малко свободно време и може би ще излезе с приятелите си. Ако нямате деца тогава може би това е подходящото време да се замислите за създаване на семейство. Април ще има също и положително влияние върху физическото ви състояние. Ще сте мотивирани да вземате участие във всякакви спортове и упражнения, които видимо ще се отразят на стойката и цялостното ви здраве. Дайте си малко време за почивка и не забравяйте да се храните добре.

Април ще бъде отлично време за връщане към семейните ценности. Опитайте се да прекарвате възможно най-много време с децата си, но от друга страна, не забравяйте и партньора си. Можете също така да опитате да поканите своите родители или брат или сестра на пътуване само с вас, тъй като от известно време нямате време едни за други.
Стрелците ще са склонни към меланхолия, която няма конкретна причина и следователно няма решение. Можете да се опитате да подтиснете тези чувства, вероятно обаче няма да можете да го направите напълно.

КОЗИРОГ

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

Април ще донесе на козирога силна мотивация за работа и желание за големи доходи. Ще успеете да вложите максимума от енергията си за да прекарвате дните и нощите си там. Макар и в началото да изглежда че тялото ви понася това добре, по-късно ще ви връхлети умора и може да изпитате мигрена и болки в гърба, затова не работете толкова много и си осигурявайте достатъчно почивка. Ще постигнете известни високи доходи, но трябва да спестявате. Позицията на планетите през месеца няма да е в полза на големите вложения.

Да забрави за работа ще бъде предизвикателство за Козирога през Април. Животът ви ще бъде изцяло свързан с работата и независимо дали ви харесва или не, няма да можете да спрете да мислите за задълженията си дори и у дома. Независимо от това, благодарение на факта, че повечето хора, родени в този знак, са много систематични, за тях няма да е проблем да намерят време за семейството и приятелите си.
С децата ще работи прекрасно. Няма да имате проблем с никаква дейност и следователно ще укрепите позицията си като авторитет. Но не прекалявайте със строгите правила.

ВОДОЛЕЙ

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

През април водолеите изобщо няма да се спрат, защото ще станат кариеристи, и ще са доста упорити, дори груби в преследването на целите си. Ще се справяте по-добре отколкото шефа ви е очаквал и той/тя ще бъде удивен/а от постиженията ви. Ще нарастне самоувереността ви и ще станете център на внимание. Вероятно ще изпитате някои хапливи забележки и неприятелски погледи от завидливите ви колеги, които искат да са на ваше място. Отчасти това ще ви накара да се чуствате добре, но от друга страна това ще ви засегне и ще се обърнете към партньора си за подкрепа.

Водолеите ще бъдат много заети този месец. Усилията и успехът ви ще надхвърлят обичайното ви представяне, което би могло да бъде отлична възможност да се възползвате от него и да получите увеличение на заплатата или да получите обезщетение за служител, което ви е било отказано в миналото.
Въпреки това ще бъдете много импулсивни в останалите аспекти на живота през Април, което може да наруши отношенията ви с тези, с които сте близки.Когато им отнеме време да отговорят на вашето съобщение, това ви разочарова и затова може да решите да прекарате по-малко време с някои от тях или да ги избегнете изобщо.

РИБИ

Скромен и чувствителен зодиакален знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

Април ще е месеца, през който рибите ще почувстват нужда за знания и учение. Паметта ви ще е способна да възприеме невероятно количество информация, което ще изненада дори вас самите. Това ви дава уникален шанс да започнете да учите нещо, за което сте мислили от дълго време, понеже сега е времето за преодоляване на препятствия. Пазете се да не сте невнимателни обаче. Все пак трябва да зачитате другите. Въпреки че ще имате удивителни комуникационни умения, желанието ви да постигнете най-добрите резултати може да навреди на приятелствата ви, независимо от обстоятелствата.

Април Рибите ще изглеждат като различни хора поради влиянието на Меркурий. От една страна, вашите ораторски умения ще се подобрят невероятно, което може да ви бъде от полза по много начини, но също така ще доведе до изкушението да манипулирате другите. Намеренията Ви не само биха могли да излязат извън контрол, но и те биха могли да излязат наяве и напълно вероятно бихте загубили много от близките си.
Тази планета ще ви донесе и много креативност, която никога досега не сте изпитвали. Защо не опитате да рисувате или някаква друга творческа дейност?

источник: © khoroskop

ПРОЧЕТИ ОЩЕ