Списание „РОДОПИ ДНЕС“ е вече тук!

Какво е списание „Родопи Днес“?

Списание „Родопи Днес“ идва на бял свят не по прищявка, а по необходимост. Силния дефицит на луксозни печатни издания на територията на Южна България и по-специално в областта на Родопите се е увеличил до главоломни размери през последните две десетилетия, като към днешна дата броят на такива с културна и обществена значимост е на практика нула.

Списание „Родопи Днес“ си поставя за цел да запълни огромната пазарна ниша на луксозни печатни издания в региона, достигайки до читатели от всички възрасти, предлагайки авторско съдържание, интервюта, анализи и теми с обществена и регионална значимост, като целта е не достигане до определен кръг хора, а до всички потенциални читатели, както и създаване на бъдещи такива, без оглед на демографски статус, етнос пол и вяра.

Но как се случва това на практика?

Нужни са няколко неща:

1. Достъпност на продукта

След направени проучвания с различни прослойки от населението в региона установихме, че над 95% от хората в областта на Родопите с удоволствие биха чели списание с регионална насоченост, но преобладаващата част от тях не биха могли да си го позволят заради постоянно намаляващата покупателна способност. Единственото решение на този проблем е безплатно разпространение! И след като получихме огромната подкрепа на местния бизнес, решихме списание „Родопи Днес“ да се разпространява НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО на територията на цяла Южна България! А за да гарантираме максимално покритие сме предвидили тираж от 5 000бр. И като се има в предвид, че всяка единица списание достига средно между 5 до 10 човека, очакванията са за реално достигане до 25 000 – 50 000 човека! Безплатното разпространение гарантира 100% достигане на продукта до населението, а начина на разпространение гарантира достъпност до всички прослойки, като то се осъществява както в търговски обекти, така и по квартали и жилищни сгради.

2. Подходящо визуално и текстово съдържание

Ние държим да ангажираме аудиторията максимално с подходящо съдържание. Всеки брой на Списание Родопи Днес ще предоставя на читателя обширни интервюта с различни значими и влиятелни личности от региона, представители на бизнес средите, здравеопазването, културата, политиката и др. по актуални теми. В допълнение към това нашите теми, месечни класации, кулинарно съдържание и др. съчетани с професионално оформено графично съдържание и солидно количество снимков материал гарантират задоволяване на нуждите на читателя.

3. Стимул за бизнеса

С реално достигане до стотици хиляди читатели на годишна база, списание „Родопи Днес“ предоставя възможности за бизнеса, каквито не са съществували никога до сега в района. С опции за реклама върху цели вътрешни страници, вътрешни корици, позициониране на фирмени лога и адреси, цяла задна корица и реклама на водеща предна корица, каквато опция почти не може да бъде открита в българския печатен сектор, списание „Родопи Днес“ е незаменима сцена за реклама, както за привличане на нови клиенти, така и за запазване на старите, промотиране и утвърждаване на брандове и имиджова реклама. И за да бъде всичко това съобразено с реалните нужди на читателя, и избягвайки превръщането на печатното издание в рекламна брошура, рекламното пространство в списание „Родопи Днес“ е силно ограничено до 35% от всички вътрешни страници, като останалите 65% са предвидени единствено за нерекламно съдържание.

Открийте брой 1 на списание „Родопи Днес“ във всички търговски обекти в областта на Родопите или четете онлайн на www.rodopidnes.com

*Разпространява се БЕЗПЛАТНО на територията на Южна България!

Пожелаваме ви приятно четене и ви напомняме да участвате в нашата томбола, в която може да спечелите чисто нов таблет LENOVO TAB M8!

За повече информация посетете страницата на списание „Родопи Днес“ във Фейсбук:

www.facebook.com/SpisanieRodopiDnes

Телефон за реклама: 0886 40 88 10

Имейл: reklama@rodopidnes.com

*Записванията за брой 2 и брой 3 вече започнаха!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ