Списание Родопи Днес

Списание Родопи Днес ©

Списание Родопи Днес се разпространява безплатно на територията на Южна България!

Списание Родопи Днес идва на бял свят не по прищявка, а по необходимост. Силният дефицит на печатни издания на територията на южна България и по-специално в областта на Родопите се е увеличил до главоломни размери през последните две десетилетия, като към днешна дата броят на такива с културна и обществена значимост е на практика нула.

Списание Родопи Днес е в социалните мрежи. Станете част от общността и ни последвайте.  По този начин ни помагате в създаването на качествено съдържание, което да достига безплатно до вашият дом всеки месец. Благодарим ви!

родопи-днес-лого-сайт
Spisanie-Rodopi-Dnes1

Нашата задача е запълване на огромната пазарна ниша на печатни издания в региона, достигайки до читатели от всички възрасти, предлагайки авторско съдържание, новини, интервюта, анализи и теми с обществена и регионална значимост, като целта е достигане до всички потенциални читатели.

И тъй като сме добре запознати с икономическите реалности в региона и страната, решихме, че най-подходящият начин Списание Родопи Днес за достига до всички читатели в областта да то се разпространява напълно безплатно на територията на южна България, а за да гарантираме максимално покритие сме предвидили месечен тираж от 5 000бр.

Безплатното разпространение гарантира 100% достигане на продукта до населението, а начина на разпространение гарантира достигане до всички прослойки, като то ще се осъществява както в търговски обекти, така и по квартали и жилищни сгради.

Всеки месечен брой на Списанието ще предоставя на читателя обширни интервюта с различни значими и влиятелни личности от региона, представители на бизнес средите, здравеопазването, културата, политиката и др. В допълнение към това нашите теми, месечни класации, кулинарно съдържание и др. съчетани с професионално оформено графично съдържание гарантират задоволяване на нуждите на читателя.

Помогнете ни като се присъедините към нашата общност в социалните мрежи!

Родопи Днес в социалните мрежи

Включете се в месечните томболи с награди на нашата Facebook страница. Последвайте ни и не изпускайте уникалната възможност да печелите невероятни награди всеки месец! Следете за нови публикации, свързани с нашата месечна томбола и се запишете по всяко време.

Абонирате за нашия YouTube канал с камбанката за да не изпускате най-горещите интервюта, анализи и предавания, които подготвяме специално за Вас! Насладете се на качествено видео съдържание по актуални теми от областта на Родопите, България и света!

Последвайте нашият Instagram профил и се потопете в света на Родопите. Станете част от общността и бъдете винаги свързани с най-актуалните събития в областта!

*за да получите достъп до раздел РЕКЛАМА е необходимо да въведете код за достъп!