Модни тенденции / ЛЯТО 2022

снимки: © pexels, unsplash, pixabay

Нека бъдем честни, няма нищо, което да надмине истински безгрижния летен гардероб.

  1. НИСКА ТАЛИЯ

Дънките с висока талия може да доминират в гардеробите ни повече от десетилетие, но през лятото на 2022 г. нещата заприличват много повече на визията от началото на 2000 г., тъй като ниската талия се връща в челните редици на стила на обличане. За максимален ефект комбинирайте с изрязани топове. Стилът се завръща с пълна сила!

2. ЯРКО ЖЪЛТО

Любителите на бежовите нюанси по-добре да извърнат глава. Ярко жълтото изглежда ще бъде един от най-горещите нюанси това лято според Glamour Magazine. Още по-интересните новини? Тенденцията е да се носи от главата до петите!

3. ИЗРЯЗАНИ ДРЕХИ

Знаем, знаем, дрехите с изрезки не са новина. Популярността им отмина още преди няколко сезона, но се оказва, че сега те отново са на мода. Добрата новина е, че може да си ги направите и сами. Грабвайте ножицата и започвайте! Само бъдете внимателни – добре е да оставите нещо и на въображението.

4. ПЛИСИРАНИ ПОЛИ

Една от най-новите летни тенденции, които се завръщат на мода, са плисираните поли. И докато имаше леки подсказки за завръщането им през миналото лято, то през 2022г. те ще бъдат навсякъде. Освен това няма правила – с принтове, обикновени, цветни, монохромни, съчетани с плетива или в комбинация с топове – никога не може да сгрешите!

5. ПРОЗРАЧНИ ГОРНИЩА

Може би тенденция, която е най-подходяща за тези, които искат да се забавляват с модата, след като са прекарали по-голямата част от последните две години, облечени в анцузи заради пандемията, са прозрачните материи Те ще присъстват почти навсякъде под слънчевите лъчи на 2022г. Не забравяйте – най-важното е да се чувствате добре и да се забавлявате!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ