Кои са най-добрите свекърви в зодиака

снимки: © pixabay

Астролозите смятат, че характерът и личните качества на човека зависят, наред с други неща, и от зодиакалния знак, под който е роден, пишат от „ДарикНюз“ .Тарологът и парапсихолог Галина Янко посочва четири знака от зодиака, под които са родени най-добрите свекърви.

Рак

Ако снахата установи отношения с майката на съпруга си, родена под знака на зодия Рак, тогава тя ще бъде третирана като дъщеря. Представителите на този знак много обичат децата си. Освен това жените Рак лесно съчетават състрадание и сила, а също така имат подчертани личностни качества. Те обаче имат добре развита интуиция, така че лесно разпознават измамата.

Везни

Жените Везни се смятат за едни от най-добрите майки, казва Янко. Дамите, родени под този знак, са много умни, мили и нежни. Винаги са готови да помогнат, ако има конфликт в семейството на сина, но деликатността  не им позволява да отидат твърде далеч. Проблеми в общуването с такава свекърва не възникват.

Стрелец

Можете спокойно да поканите свекърва си, родена под знака на зодия Стрелец, на съвместно пътуване. Тези жени са весели, обичат живота и новите преживявания. Но въпреки цялата си лекота, те са в състояние да поддържат сериозен разговор. Представителите на знака могат да дават практически съвети и като цяло са много полезни, отбеляза тарологът.

Риби

Рибите са най-милите свекърви. Те са чувствителни, емоционални и романтични, както и винаги готови да помогнат, Тези свекърви наистина ценят искреността. Затова снахите спокойно могат да се обърнат към тях и да не се страхуват да покажат слабостта си, каза още Янко.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ