Вила Утопия

Кътче за отдих на цялото семейство

Семеен хотел „Вила Утопия“ е разположен в непосредствена близост до величествения язовир Кърджали и само на 10 мин. път с кола от едноименния град. Разполага със 17 стаи и апартаменти с изглед към язовира или басейните за малки и големи. Мебелите и материите, от които е изграден интериорът придават модерен, привлекателен и изчистен дизайн, внушавайки стилно и съвременно изкуство. Кухнята, която предлага на клиентите е вкусна, разнообразна и приготвена с внимание и стремеж към съвършенството.

Визия

Ние от „Вила Утопия“ имаме за цел да помогнем на нашите клиенти да отпочинат, релаксират и да се заредят по начин, с който ще се почувстват действително освежени, жизнени и енергични. С услугите, които предлагаме и локацията, на която сме разположени, искаме да Ви вдъхновим за нови усещания, начинания и положителни промени във Вашите ежедневни занимания. „Вила Утопия“ – кътче отдих за цялото семейство.

Мисия

Да предоставяме цялостно и качествено хотелско обслужване в удобни и стилни стаи и апартаменти със спиращи дъха гледки, вкусно приготвена на място храна, внимателно подбрани напитки, релаксиращи и отпускащи басейни за малки и големи, незабравими приключения в местността, удобен паркинг за различен тип автомобили. „Вила Утопия“ Ви помага да се потопите в атмосферата на една неподражаема, поразителна и бленувана реалност.

Ценности

Пълна почивка и релакс за клиентите: комфортните стаи, вкусната и с грижа приготвена храна, панорамните гледки, зоните за релакс и забележителните приключения, които се предлагат, създават атмосфера на спокойствие и доставят наслада за сетивата Ви. Освен това, предоставяме време със семейството, което да прекарате по различен и специален начин от обичайното и познато ежедневие.

Хотелът разполага с два басейна на открито сред широкия простор и природната даденост на региона. От просторната тераса и градина можете да се насладите на красивите гледки на околността и величествения язовир Кърджали. Персоналът на рецепцията е на разположение 24 часа в денонощието и готов да осигури винаги Вашето спокойствие и комфорт.

Високо ниво на обслужване

Професионализмът, отговорността, отдадеността и енергията, с която работи целият ни персонал, ни помага да изграждаме професионален опит и високо ниво на клиентско обслужване. Следването на стандарти и добри практики създават отборен дух в работата ни, синергия и координация, която цели ежедневно подобряване на нашите предоставяни услуги.

Лично отношение

Осъзнаваме, че единствено с лично отношение, внимание и грижа към всеки гост, ще предлагаме уют, спокойствие и релакс в нашия хотел по начин, че клиентите ни да се почувстват спокойни, отпочинали и заредени с нови емоции и положителна енергия.

Басейни на открито

За да се потопите в пълен релакс на Вашата семейна почивка, „Вила Утопия“ предлага два басейна на открито – малък за децата и голям за възрастните. Широкият простор и природната даденост на региона ще засилят усещането Ви за спокойствие и повсеместен отдих. До големия басейн е разположен бар, от където имате възможност да поръчате желаните напитки и да се насладите на свежи аромати в отпускаща атмосфера.
Басейнът за възрастни е с дълбочина 1.40 м в единия край и 1,60 в другия. Не забравяйте да се насладите с разхладителните напитки, цветните коктейли и наливната бира, които предлагаме на летния бар, разположен непосредствено до басейна.

За истинска радост и чудесно изживяване на Вашите деца има изграден детски басейн с дълбочина 45 см. Оставете децата да се насладят на чудесните мигове във вода, които толкова много обичат и създайте трайни спомени в техния невинен живот.

Приключения и емоции

Вземайки предвид природните дадености на региона, предлагаме допълнителни неповторими емоционални преживявания, които ще допринесат за колорита на Вашия престой във „Вила Утопия“ и ще оставят трайни спомени на наслада от изживения момент.

24-часова рецепция

Персоналът на рецепцията е на разположение 24 часа в денонощието и готов да осигури винаги Вашето спокойствие и комфорт.

Организиране на събития

Имате възможност да резервирате хотела или само ресторантската част за организирането на събитие като рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, абитуриентски бал или друг вид частно парти.

Приключения в околността

Предлагаме незабравимо и вълнуващо изживяване за нашите посетители – разходка с моторница из язовир Кърджали.

Хотелът разполага с просторна тераса и градина, от които да се насладите на красивите гледки на околността и величествения язовир Кърджали. Градината е подходящо място за провеждането на семейни игри като федербал, игри с топка и др. При предварителна заявка може да се възползвате от безплатен паркинг за Вашия семеен автомобил, независимо от големината му. Потвърдете при резервация, че искате да се възползвате от паркинг място.

Вила Утопия – късче от Рая!