Байдън насърчава смяната на пола за транс-юноши

снимка: © pexels

Администрацията представи няколко нови документа за медицинска политика тази седмица, отнасящи се до транссексуалните младежи., предаде justthenews.

Администрацията на Байдън изяснява позицията си относно операцията за смяна на пола и хормоналното лечение на непълнолетни с пускането на нови документи, насърчаващи процедурите.

Службата по въпросите на населението на Министерството на здравеопазването и социалните услуги пусна тази седмица ръководство , изброяващо дефинициите, които се отнасят до „Грижи, утвърждаващи пола и млади хора“. Подобен документ беше публикуван от съседен клон на HHS тази седмица, озаглавен „Грижата, потвърждаваща пола, е кола, информирана за травма“.

Документите описват възможни лечения за транссексуални юноши, включително Топ хирургия – за създаване на типична за мъжете форма на гръдния кош или подобряване на гърдите хирургия на гениталиите или репродуктивните органи, феминизация на лицето или други процедури“.

Първият документ също така гласи: „Доказано е, че медицинските и психосоциалните практики в здравеопазването, утвърждаващи пола, водят до по-ниски нива на неблагоприятни резултати за психичното здраве, изграждат самочувствие и подобряват цялостното качество на живот на транссексуалните и разнородните по пол младежи“.

Второто, много по-продължително издание продължава да се опитва да успокои обществеността от всякакви страхове, че променящите живота хормони и хирургични лечения за подрастващи не представляват насилие над деца. 

„Осигуряването на грижи, утвърждаващи пола, не е нито малтретиране, нито злоупотреба с деца“, се казва в съобщението. „Системата за закрила на децата в САЩ, натоварена с „подобряване на цялостното здраве и благополучие на децата и семействата на нашата нация“, не трябва да се използва за отказ на грижи или отделни семейства, които работят, за да вземат най-добрите решения за децата си. благосъстоянието. Няма научно обосновани изследвания, които да показват отрицателно въздействие от предоставянето на грижи, утвърждаващи пола.“

За да съвпадне с публикуването на новите политики, както и „Ден на видимост на транссексуалните“, който настъпи в четвъртък, президентът Джо Байдън пусна видео съобщение от Белия дом, в което обсъжда позицията на администрацията му по въпросите на транссексуалните. 

Президентът каза на родителите на транссексуални деца, че „утвърждаването на самоличността на вашето дете е едно от най-мощните неща, които можете да направите, за да ги предпазите“.

Той също така каза, че администрацията му се готви да се бори с държавните закони, които ограничават възможността на транссексуалните спортисти да се състезават. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ